Ανάληψη ευθύνης από αντιεξουσιαστές για τους βανδαλισμού τα ξημερώματα του Σαββάτου

Με υπογραφή χωρίς.. όνομα και τη γενική αναφορά σε ..  «σύντροφοι – συντρόφισσες»  ανέλαβαν την ευθύνη για τις συντονισμένες επιθέσεις βανδαλισμού τα ξημερώματα του Σαββάτου

Αναλαμβάνουν την ευθύνη ως.. αντιεξουσιαστικός “χώρος” με την υπογραφή «σύντροφοι – Συντρόφισσες» για τις συντονισμένες καταδρομικές επιθέσεις σε ΑΤΜ, καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες σε πολλές περιοχές της Αττικής και του κέντρου της πόλης τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/12).

Σε ανάρτηση σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικόυ χώρου οι συντάκτες του κειμένου αναφέρονται.. «η «μάχη των Εξαρχείων» δεν είναι παρά ένας συμβολισμός» και απειλούν εκ νέου ότι «το «μπαλάκι» θα πεταχτεί πίσω, κάνοντας «Εξάρχεια» όλη την πόλη».

Έδρασαν καταδρομικά από τις 02.30 εως τις 04.00 τα ξημερώματα

Καθώς για πρώτη φορά τα τελευταία 11χρόνια οι ταραξίες δεν κατάφεραν αν σπάσουν, κάψουν βανδαλίσουν περιουσίες πολιτών, και τα ΜΑΤ προχώρησαν σε σοβαρές συλλήψεις, ο “χώρος” ενοχλήθηκε και εξαπολύει απειλές και ενεργεί καταδρομικές ενέργειες βανδαλισμού. «Δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη, κι αυτή η νύχτα ήταν του Αλέξη» απειλούν και κάνουν τον προσωπικό τους απολογισμό καταστροφής, με αναφορά σε καταστήματα ΑΤΜ, τραπεζες και οργανισμούς στους οποίους επιτέθηκε, σε Αμπελόκηπους, Κυψέλη, Σεπόλια, Ζωγράφου, Πεύκη, Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Ίλιον, Ηλιούπολη, Μπραχάμι, Ελληνικό και Γλυφάδα.