Οργανωμένη κίνηση δικύκλων με τους αναβάτες να ενεργούν βανδαλισμούς σε τράπεζες και S/M

Αναζητήσεις για τους αναβάτες δικύκλων δράστες επίθεσης σς μπαραζ βανδαλισμών σε τραπεζικά καταστήματα,  Super Market αλυσίδας και Δημόσιες Υπηρεσίες

Σε αυξημένη ετοιμότητα τέθηκαν τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης (07/12-02.30) για μιάμιση ώρα, με την οργανωμένη κίνηση αναβατών δικύκλων που ταυτόχρονο προχώρησαν σε βανδαλισμούς σε περιοχές της Αττικής.

Μπραζ καταστροφών απο τις 2.30 τα ξημερώματα έως και τις 04.00 τα ξημερώματα

Οι δράστες ενήργησαν ταυτόχρονες επιθέσεις (07/12-02.30) στον κεντρικό δρόμο της Αγίου Ιωάννου στην Αγ.Παρασκευή και στην Γλυφάδα προκαλώντας βανδαλισμούς και φθορές σε τραπεζικά καταστήματα και Super Market αλυσίδας. Επίθεση με βανδαλισμούς σημειώθηκαν και σε S/M επί της Λ.Θηβων.

Πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε επτά προσαγωγές

Συνολικά πέντε ΑΤΜ, και 13 καταστήματα και σε τρεις δημόσιες υπηρεσίες, η ΔΟΥ Ηλιούπολης, η πολεοδομία Αιγάλεω και η ΕΥΔΑΠ στο Ίλιον, βανδαλίστηκαν απο τους δράστες.

Νωρίτερα αναφορά για κίνηση οργανωμένης ομάδας με δίκυκλα έξω από το ΑΤ Ψυχικού προκάλεσε τα αντανακλαστικά των πληρωμάτων για αναζητήσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν εντοπισθεί τα δίκυκλα.

Η Πυροσβεστική ενήργησε στο έργο κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε από πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε μάντρα αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Αγίας Άννης με την Ιεράς Οδού, στο Αιγάλεω. Από την πυρκαγιά κάηκαν τέσσερα οχήματα.