ΑμεσοΔρασίτες συνέλαβαν επ αυτοφώρω Γεωργιανό διαρρήκτη

Με σήμα Κέντρου για διάρρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας πλήρωμα περιπολικού εντόπισε και συνέλαβε Γεωργιανό διαρρήκτη

Πολίτης ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης (16/12-23.30) για διάρρηξη απο τρία άτομα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επι της οδού Μομφεράτου στην Αθήνα. Άμεσα το πλήρωμα της νυχτερινής βάρδιας μετέβη στο σημείο που είχε υποδείξει ο κάτοικος της περιοχής.

Οι Αστυνομικοί  εντόπισαν έναν από τούς δράστες Γεωργιανό υπήκοο να τρέχει και να αποχωρεί απο την πολυκατοικία και τον ακινητοποίησαν. Καθώς δε δικαιολογούσε την παρουσία του στην πολυκατοικία,  σε έρευνα εντοπίσθηκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία και συνελήφθη. Το πλήρωμα του περιπολικού μετέφερε τον Γεωργιανό στο Τμήμα Ασφαλείας για τα προβλεπόμενα εκ του Νόμου ενώ με την ποινική σε βάρος του δικογραφία παραπέμπεται (17/12) στον Εισαγγελέα .

“Η άμεση δράση ακόμα μία φορά βγάζει απο την κυκλοφορία “έστω και για λίγο” έναν σεσημασμένο διαρρήκτη. Απο τη σύλληψη αυτή θα εξαρθρωθεί όλη η συμορία. Συγχαρητήρια για πολλοστή φορά στους συναδέλφους μου του Β 7-1 της Γ αλλαγής. ΕΥΓΕ”, σχολίασε ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Μπαλάσκας.