Αλλάζει κατάθεση ο 27άχρονος Βούλγαρος, για την απόκρυψη της σορού της 4άχρονης κόρης του, Άννυ.

Την κατάθεσή του, για τον τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τη σορό της 4άχρονης βιολογικής του κόρης, Άννυ, άλλαξε ενώπιον των Δικαστικών Αρχών, ο 27άχρονος Βούλγαρος Stanislav Bakardzhiev, επιμένοντας ωστόσο πως δεν είναι και δράστης της δολοφονίας της.

Ο 27άχρονος StanislavBakardzhiev, είχε μεταχθεί για εκκρεμμή δικαστική υπόθεση στο αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί (11/05) μαζί με τη σύντροφό του και μητέρα της ανήλικης Hdimitrina Borisova, για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών, τα οποία κατασχέθηκαν στην κατοχή τους. Σήμερα (12/05) παρουσία του δικηγόρου του, παραβρέθηκε ξανά ενώπιων των Ανακριτικών Αρχών, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά, για τις πράξεις οι οποίες του αποδίδονται, με τον 27άχρονο να αλλάζει -ακόμα μια φορά- την κατάθεσή του, υποστηρίζοντας μια διαφορετική εκδοχή για τον τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τη σορό του παιδιού του.

Ο βιολογικός πατέρας και δράστης της απόκρυψης της σορού της 4άχρονης Άννυ, προανακριτικά είχε ομολογήσει ότι τεμάχισε το παιδί. Στη συμπληρωματική του ωστόσο κατάθεση, φέρεται να επιχείρησε να εμπλέξει στην υπόθεση και τον φίλο και πρώην σύντροφό του-όπως ο ίδιος αναφέρει στην κατάθεσή του-, Nickie, ο οποίος με την κατάθεσή του στις Aρχές, αποκάλυψε το φρικιαστικό έγκλημα του 27χρονου ο οποίος στη συνέχεια αποδέχθηκε και ομολόγησε τις πράξεις του.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα, και μετά τηνπροφυλάκιση του 27άχρονου Βιούλγαρου παιδοκτόνου, κείμενα τα οποία έχουν αναρτηθεί σε ανώνυμα ιστολόγια, από ανώνυμους ή ψευδώνυμους χρήστες του διαδικτύου και διαδικτυακής πλατφόρμας κοινωνική δυκτίωσης, αλλά και μια ανώνυμη επιστολή προς τις Ανακριτικές Αρχές, στην οποία καταγράφονται “σκέψεις” και αιχμές για οργανωμένη δράση παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων, χωρίς να έχει αποδειχθεί ή προκύψει οποιαδήποτε τέτοια εκτιμητική εικασία.

Ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών, ως μάρτυρας στην υπόθεση, βρέθηκε και η μητέρα του 27άχρονου Stanislav Bakardzhiev,, η οποία βρισκόταν σε σύχιση, και σε σύντομο τετ α τετ που είχαν έξω από το Ανακριτικό γραφείο έστειλε ένα φιλί στο γιο της, και του φώναζε, «Σάββα, δεν είσαι μόνος, είμαι δίπλα σου». Η ίδια υποστηρίζει ότι εξακολουθεί και πιστεύει ότι ο γιος της, δε σκότωσε την Άννυ, ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο ..το παιδί να πουλήθηκε.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport