Απολογείται ο 70άχρονος “φίλος” της Ντιμιτρίνα. Στην Αθήνα μεταγωγή του 27άχρονου Stanislav.

Ενώπιον της 10ης Ανακρίτριας, απολογείται ο 70άχρονος, “φίλος” της HDimitrina (Ντιμιτρίνα), ο οποίος κατηγορείται για ψευδή βεβαίωση, όταν ενώπιον των Αρχών, επιβεβαίωσε τον αρχικό ισχυρισμό της βιολογικής μητέρας της 4χρονης Άννυ πως είχε αφήσει την κόρη της σε φίλη της. Ενώ στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, αναμένεται να δικαστεί για παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών, ο Stanislav Bakardzhiev βιολογικός πατέρας και κατ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 4άχρονης Άννυ.

image

Ο Βούλγαρος Stanislav Bakardzhiev, μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κέρκυρας, υπό αυστηρά μέτρα και συνοδεία της ΕΚΑΜ, στη Διεύθυνση Μεταγωγών, όπου και θα κρατηθεί, προκειμένου να παραστάσει (12/05) σε δίκη στο αυτόφωρο, μαζί με τη σύντροφό του, HDimitrina (Ντιμιτρίνα) Borisova, για παλαιότερη υπόθεση σύλληψης για για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς και για την κατοχή μικροποσότητα χαπιών.
Ενώπιον της 10ης Ανακρίτριας, απολογείται (11/05) ο 70άχρονος, “φίλος” της HDimitrina (Ντιμιτρίνα),  θα υποστηρίξει πως εξυπηρέτησε τον πατέρα της 4άχρονης Άννυ, όταν του το ζήτησε, χωρίς να γνωρίζει για το έγκλημα ενώ σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ανακριτικό γραφείο ζήτησε συγγνώμη για τη πράξη του.
Σήμερα αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας και η μητέρα του 27χρονου Stanislav Bakardzhiev.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport