Αλεποχώρι: Εκκένωση με ασφάλεια για τα παιδιά της Δημοτικής Κατασκήνωσης Ν.Ιωνιας

Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Βενίζα Μεγάρων, αποφασίστηκε να εκκενώσουν προληπτικά τη Δημοτική Κατασκήνωση στο Αλεποχώρι

Με ανακοίνωση της Δημάρχου, Δέσποινας Θωμαΐδου, «Σας ενημερώνουμε ότι τα παιδιά της κατασκήνωσής μας, αρχικά μετέβησαν σε ασφαλές μέρος στην παραλία Ψάθα στο Αλεποχώρι, ακολουθώντας τις οδηγίες των παιδαγωγών και των αρχών, ωστόσο αποφασίσαμε την μεταφορά των παιδιών με λεωφορεία πίσω στη Νέα Ιωνία, για την αποφυγή κάθε πιθανού κινδύνου.

Παραμένουμε σε εγρήγορση και σε διαρκή επικοινωνία με τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος, τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και τον Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών – Οινόης Χρήστο Στάθη με τους οποίους συνεργαζόμαστε και παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Αυτές τις ώρες οι σκέψεις όλων μας είναι στους πυροσβέστες, τους εθελοντές και όλους όσους δίνουν τη μάχη με τις φλόγες!«

»Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη Δημοτική Κατασκήνωση στο Αλεποχώρι για να συντονίσουμε τη μεταφορά των παιδιών μας και να συνομιλήσουμε με τους εργαζόμενους που θα διανυκτερεύσουν απόψε στη κατασκήνωση ώστε να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Είμαστε στην πρώτη γραμμή και βρισκόμαστε σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και σχέδιο κάθε απειλή σε συνεργασία πάντοτε με το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία.

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους μας για την όλη συνεργασία, τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Αντωνης Καρβουνιαρης αλλά και όλες τις δυνάμεις που επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή για να διασωθεί το πανέμορφο δάσος που έχουμε αγαπήσει!!!»