Άκουσε προφυλάκιση ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κι έλαβε φυλακιστήριο για τον Κορυδαλλό

Με την ολοκλήρωση της συνδιάσκεψης Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 33χρονος πιλότος, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος άκουσε την απόφαση της προφυλάκισης

«Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη». Με αυτές τις τέσσερεις λεξεις απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος μπήκε σε όχημα της ασφάλειας σε μεταγωγή προς τις φυλακές Κορυδαλλού.

Νωρίτερα είχε αναφέρει μεταξύ άλλων κατά την απολογία του, ενώπιον του 12ου Τακτικού Ανακριτή ο καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, «Κατέστρεψα τη ζωή μου, κατέστρεψα την οικογένειά μου και άλλες δύο οικογένειες», ωστόσο φέρεται να μην έπεισε Ανακριτή και Εισαγγελέα, οι οποίοι του ανακοίνωσαν την κοινή τους απόφαση να τεθεί σε προσωρινή κράτηση.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και θα παραμείνει σε καραντίνα όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού. Θα κρατηθεί για ειδικούς λόγους ασφαλείας στη γυναικεία πτέρυγα σε κελί με τρείς συγκελίτες, πρόκειται για Σωφρονιστικό Υπάλληλο κατηγορούμενο για διακίνηση ναρκωτικών, έναν υπόδικο για λαθρεμπόριο και ακόμα ένα ακόμα άτομο που κρατείται για υποθέσεις ναρκωτικών.