ΑΙΓΙΟ: «Να πάρει ένα τηλέφωνο σπίτι. Η οικογένειά της θα την στηρίξει»

Έκκληση να επικοινωνήσει με την οικογένειά της απευθύνει ο πατέρας της 22χρονης Αγγελικής, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του (04/01) μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της από την ΕΛΑΣ, κι ενω είχε να μιλήσει μαζί της δύο μήνες.

image

« Αυτό που θέλω. Αν παρακολουθεί τηλεόραση, να ξέρει ότι την αγαπάμε πάρα πολύ και δεν θα την αφήσουμε μόνη της» δήλωσε ο Παναγιώτης Σπυροπουλος, πατέρας της 22χρονης καταζητούμενης συνεργού του Χριστόδουλου Ξηρού.
Έκκληση στην κόρη του, να επικοινωνήσει με την οικογένειά της απηύθυνε ο πατέρας της «Η οικογένειά της έχει τεράστια ανησυχία, να πάρει ένα τηλέφωνο σπίτι, οπουδήποτε θέλει, να συναντηθούμε. Η οικογένειά της θα την στηρίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η 22χρονη Αγγελική, φοιτήτρια Κοινωνιολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, κόρη μεσίτη, πρώην αντιδημάρχου στο Αίγιο. Ο πατέρας της Παναγιώτης Σπυρόπουλος, εμφανίστηκε την Κυριακή (04/01), στο ΑΤ Αιγίου όταν αναγνώρισε την κόρη του στη φωτογραφία που δημοσιοποίησε η Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή της. «Είναι παιδί μας και θα τη στηρίξουμε. Όλοι κάνουν λάθη. Δεν γνώριζα κάτι ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Το πρώτο που έκανα ήταν να πάω στην Αστυνομία. Είδα τη φωτογραφία και πήγα μόνος μου και είπα ότι είναι η κόρη μου. Δεν είχε εξαφανιστεί. Πήγα και είπα είναι αυτή. Ήταν το πιο έντιμο. Αν ήξερα πού είναι, θα έλεγα. Δεν ξέρω», δήλωσε ο πατέρας της 22χρονης.
Ανέφερε ότι δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της, τους τελευταίους δύο μήνες ενώ αγνοούσε ότι είχε εγκαταλείψει τις σπουδές της.
«Είναι πάρα πολύ δύσκολες στιγμές και για μένα και για την οικογένειά μου. Δεν μπορούσε καν να περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι έχει γίνει, έχει γίνει το τελευταίο εξάμηνο, το παιδί δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα. Τελευταία επικοινωνία είχαμε είχαμε περίπου πριν από δύο μήνες. Ήταν κάτι συνηθισμένο, μας είχε πει ότι είχε χάσει το τηλέφωνό της. Ανησυχώ για τα πάντα, ακόμη και για τη ζωή της. Θέλω να τη βρουν καλά. Δύο μήνες έχουμε να μιλήσουμε. Δεν με προβληματίζει αυτό. Δεν είναι πρώτη φορά. Αργούσε να με πάρει τηλέφωνο. Και είχα πάει στην Κομοτηνή να τη βρω. Ήταν σπίτι και διάβαζε. Προσπαθώ να τη βρω και εγώ με τον τρόπο μου. Όσο πιο γρήγορα βρεθεί, θα είναι καλύτερα. Φυσικά και θα της πω όταν της μιλήσω να πάει στην Αστυνομία. Να ξέρει ότι θα είμαστε δίπλα και θα τη στηρίξουμε », τόνισε ο πατέρας της 22χρονης. Υποστήριξε ωστόσο, ότι η Αγγελική, έδινε κανονικά μέχρι την τελευταία εξεταστική το παρών στο Πανεπιστήμιο.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport