Αίγιο: Γυναίκα φύλακας εργοταξίου κατήγγειλε “ανήλικους” Ρομά για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της

Η Ασφάλεια Αιγιάλειας, έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος των δύο ανήλικων Ρομά και της μητέρας του ενός, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Γυναίκα υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στη Ροδοδάφνη Αιγιάλειας, λίγο έξω από το Αίγιο κατήγγειλε βίαιη σε βάρος της επίθεση από δύο Ρομά οι οποίοι αποπειράθηκαν να την βιάσουν, ενώ είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της για να επιβιβαστεί .

Ήταν περίπου 21.30 το βράδυ της Πέμπτης (09/04) η 42άχρονη υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι εκτελούσε χρέη φύλακα νυχτερινής βάρδιας (09/04) στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στη Ροδοδάφνη Αιγιάλειας, οπου υπάρχουν καρούλια με καλώδια χαλκού για την κατασκευαστή του προαστιακού σιδηρόδρομου, λίγο έξω από το Αίγιο οταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δυο Ρομά οι οποίοι είχαν πρόθεση να κλέψουν χαλκό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της υπαλλήλου Security ο ένας από τους Ρομά την εμπόδισε να κλείσει την πόρτα ενώ ο συνεργός του ενεργούσε χειρονομίες αυτοϊκανοποίησης, και στη συνέχεια την έριξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να της σκίσουν τη στολή που φορούσε και επιχείρησαν να ασελγήσουν σε βάρος της.

Η 42άχρονη γυναίκα έβαλε τις φωνές και οι δύο Ρομά απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.  Η υπάλληλος Security κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της ενώ σε φωτογραφίες αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δύο ασεσημασμένους δράστες καθώς πρόκειται για δύο Ρομά 15ετων 16χρονων από τον οικισμό της Ροδοδάφνης.
Η Ασφάλεια Αιγιάλειας, έχει σχηματίσει δικογραφία στα στοιχεία των δύο ανήλικων Ρομά, καθώς και σε βάρος της 37χρονης μητέρας του ενός, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

_______________________

* ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ