Αίγιο: Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον 28άχρονο οδηγό

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον οδηγό που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς τη γιαγιά και το μηνών εγγονάκι της, στο Αίγιο.

Από τον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. σε βάρος του 28άχρονου οδηγού του μοιραίου οχήματος που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τη γιαγιά και το εγγονάκι της ενώ βάδιζαν στο πεζοδρόμιο (26/08). Επιπλέον, έχει τεθεί περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα – αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές- των πραγματογνωμόνων – ενώ έχει ορισθεί και τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά του οδηγού του οχήματος- για το τραγικό δυστύχημα, ο οδηγός του οχήματος “μπήκε” στη μοιραία στροφή με περισσότερα από 100 χλμ.

Ο νεαρός έχει λάβει κλήτευση σε απολογία τις επόμενες ημέρες . Ως υπηρετών στο Πολεμικό Ναυτικό εχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, πήρε εξιτήριο από το ψυχιατρείο που νοσηλευόταν μετά το δυστύχημα, σύφωνα με την υπεράσπιση.