Αίγιο: Υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό ο 28άχρονος οδηγός, που δε σταμάτησε για πρώτες βοήθειες και συνελήφθη στο Λόγγο

Ο 28άχρονος οδηγός της μαύρης BMW , δε σταμάτησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην 67άχρονη και τον 4μηνών εγγονό της και συνελήφθη  στο Λόγγο, μπροστά στο Beau Rivage από πλήρωμα του ΑΤ Αιγιάλειας.

Πριν από λίγες ημέρες, το νεαρό ζευγάρι από τις Καμάρες Αιγιαλειας, βάπτιζε το πρώτο τους παιδί τον 4μηνων γιο τους Γιάννη.

Είναι το βρέφος, που παρασύρθηκε από το όχημα 28άχρονου ενώ με την 67χρονη γιαγιά του, το απόγευμα το Κυριακής (25/08), είχε βγει βόλτα απο το πεζοδρόμιο στο δρόμο προς Λαμπίρι.

Ο οδηγός του μαύρου BMW (25/08-18.45) με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κατεύθυνση από το Λαμπίρι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο. Το μαύρο BMW ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε τη γιαγιά με τον εγγονό τους, που περνούσαν από το σημείο.

Ο οδηγός που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, δε σταμάτησε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και συνελήφθη λίγο αργότερα στον Λόγγο, από πλήρωμα του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας. Στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στη θάλασσα και ανέβηκε σε βάρκα. Ακολούθησε καταδίωξη και συνελήφθη στη συνέχεια.