Αιγάλεω: Τροχαίο με δύο τραυματίες στον Κηφισό- Ανάσχεση της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό (φωτο)

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό, μετά από σύγκρουση στο ανερχόμενο του Κηφισού προς Λαμία, στου ύψος του Αιγάλεω, με την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα να παρουσιάζει ανάσχεση

Σύγκρουση δύο οχημάτων (09/12-11.00) στο ύψος της Ιεράς Οδού στο ανερχόμενο της Λ.Κηφισού στο ύψος Αιγάλεω, είχε ως αποτέλεσμα ένα από τα οχήματα να προσκρούσει στο διάζωμα όπου και ανετράπη, ενώ στην ανεξέλεγκτη πορεία του, παρέσυρε κολώνα της ΔΕΗ.

Από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν τραυματίες οι δύο οδηγοί των τροχοφόρων. Λόγω της σύγκρουσης εντοπίζεται δυσχέρεια στην κυκλοφορία στην Λ Κηφισού στο ύψος της Ιεράς Οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Άμεσα στο σημείο του ατυχήματος μετέβησαν διασώστες του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τραυματίες, καθώς επίσης κλιμάκιο της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ για διακοπή παροχή ρευματοδότησης. Στο σημείο λόγων αυξημένης κυκλοφορίας, οχήματα και δίκυκλα με κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο ακινητοποιήθηκαν, ενώ οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες καταβάλλουν προσπάθεια να αποδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία .