Αιγάλεω: Στον Ανακριτή ο 20χρονος μητροκτόνος

Στον Ανακριτή οδηγείται ο 20χρονος μητροκτόνος μετά την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε για να απολογηθεί για τη δολοφονία της πολύτεκνης μητέρας του, μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Αιγάλεω, σε βάρος του οποίου ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει Ποινική Δίωξη

Ενώπιον του 27ου Ανακριτή θα βρεθεί σήμερα (25/10) ο 20χρονος γιος της πολύτεκνης μητέρας, ως καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε Ποινική Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία, οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών για ίδια χρήση.

Ο 20χρονος αμέσως μετά την πράξη του, αποχώρησε από την οικογενειακή οικία, και παραδόθηκε συνοδεία δικηγόρου το πρωί της Παρασκευής (23/10) στη ΓΑΔΑ και μετήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής η οποία είχε αναλάβει την προανάκριση. Ο 20χρονος φορούσε ακόμα τα ρούχα με τα αιματηρά εντυπώματα από το έγκλημα που διέπραξε και ομολόγησε, τα οποία έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση. Ο μητροκτόνος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς κατά την παράδοσή του, ότι «Δεν ήξερα ότι πέθανε, δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω, μόλις έμαθα ότι η μητέρα μου πέθανε αποφάσισα να παραδοθώ».

Τον 20χρονο είχαν κατονομάσει ως δράστες τόσο ο 25χρονος αδελφός του όσο και γείτονες, οι οποίοι τον είχαν δει να αποχωρεί από το παράθυρο του ισόγειου διαμερίσματος (20/10) αμέσως μετά το έγκλημα και ενώ προηγούμενων είχε καλέσει και ενημέρωσε την Αστυνομία για την πράξη του . Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστή εξέταση η 54χρονη έφερε τρία βαθιά τραύματα στο λαιμό και στο στέρνο από μαχαίρι. Κατά την προανάκριση, αναδείχτηκε ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν έντονοι καβγάδες στο σπίτι της οικογένειας, με τον 20χρονο και τη μητέρα του,  ο οποίος την κατηγορούσε γιατί είχε αναθέσει την επιμέλειά του, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα, σε Ίδρυμα. Η 54χρονη είχε διαγνωστεί με αναπηρία και μεγάλωνε μόνη της τα πέντε παιδία της, μετά το θάνατο σε εργατικό δυστύχημα του συζύγου και πατέρα των παιδιών τους.