Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Αττικής ο 20χρονος γιος της πολύτεκνης μητέρας- Τον αναζητούσαν ως ύποπτο για τη δολοφονία της

Αυτοβούλως εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Αττικής και παραδόθηκε ο 20χρονος γιος της γυναίκας η οποία εντοπίσθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Αιγάλεω, θανάσιμα τραυματισμένη με πολλαπλά πλήγματα από μαχαίρι

Τρία 24ωρα αναζητούσαν τον 20χρονο γιο της 55χρονης, με μοναδική μαρτυρία του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας να καταδεικνύει τον 20χρονο ως δράστη της δολοφονίας της μητέρας τους, μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω.

Ο20χρονος συνοδεία δικηγόρου, παρουσιάστηκε (22/10) στο Φρουραρχείο του ΑΜΑ. Στη ερώτησητων Αστυνομικών για την παρουσία του, φέρεται να δήλωσε, «Σκότωσα τη μάνα μου, και ήρθα να παραδοθώ ».  Οδηγήθηκε στα κρατητήρια του 7ου ορόφου και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε η μεταγωγή του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, Υπηρεσία που διενεργεί την προανάκριση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 20χρονος κάλεσε την Άμεση Δράση και ενημέρωσε για το έγκλημα,  χωρίς να προσδιορίσει το δράστη, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε από το διαμέρισμα και έκτοτε ήταν καταζηγούμενος από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με  πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, για την οποια ο ιατροδικαστής κατά την αυτοψία και νεκροψία διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε βαθιά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το στήθος .