Αιγάλεω: Σε οικογενειακό επεισόδιο, νεκρή πολύτεκνη μητέρα- Ο γιος της ενημέρωσε την Αστυνομία

Αιματηρό οικογενειακό επεισόδιο με το θανάσιμο τραυματισμό πολύτεκνενης μητέρας μέσα στο διαμέρισμα των εργατικών κατοικιών, ερευνά η Ασφάλεια μετά από κλήση του γιου της

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναία κατέληξε βαρύτα τραυματισμένη με το δράστη να έχει εγκαταλείψει το χώρο και να αναζητείται. Όπως ανέφεραν περίοικοι, είχε προηγηθεί καυγάς μέσα στο διαμέρισμα της πολύτεκνης οικογένειας με τα πέντε παιδιά. Η 54χρονη γυναίκα έχει δεχθεί πλήγματα από μαχαίρι στο λαιμό και τον άνω κορμό, ενώ φέρεται ο 20χρονος γιος της οικογένειας να ενημέωσε την Αστυνομία για την αιμόφυρτη μητέρα του.

Κατάθεση του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας αναφέρει ότι η μητέρα του είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον μικρότερο 20ετών αδελφό του, ο οποίος αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας και είναι χρήστης ουσιών. Μαρτυρίες περιοίκων, αναφέρουν ότι από την  οικογένεια με τα πέντε παιδιά, είχε  αφαιρεθεί η επιμέλεια του μικρότερου γιου της οικογένειας ο οποίος μεγάλωσε σε Ιδρύματα Μέριμνας, και επέστρεψε πρόσφατα στην οικογενειακή στέγη. Αφορμή για το έντονο επεισόδιο φέρονται οι επιλογές από μέλη της οικογένειας που αντιμετωπίζουν θέματα κοιωνικής ένταξης. Όπως αναφέρεται, η 54χρονη μητέρα είχε μεγαλώσει μόνη της τα πέντε παιδιά της, καθώς ο σύζυγός της είχε τραυματιστεί θανάσιμα σε εργατικό ατύχημα.

Στην οδό Βεροίας 22 στο Αιγάλεω, σε απόσταση δύο οικοδομικών τετραγώνων από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, έχει μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Ασφάλειας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυντη Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.