Αιγάλεω: Εξακολουθεί να αναζητείται ο 20χρονος γιος της πολύτεκνης μητέρας

Παρά τις αναζητήσεις ο 20χρονος γιος της 55χρονης Μαρίας, της γυναίκας που εντοπίσθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμα της πολύτεκνης οικογένειας στο Αιγάλεω, διαφεύγει της σύλληψης

Ο 20χρονος γιος της 55χρονης μητέρας πέντε παιδιών, αναζητείται από τους αστυνομικούς για να καταθέσει ως ύποπτος για το έγκλημα. Ήταν αυτός που τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε για το έγκλημα με θύμα τη μητέρα τους, χωρίς ωστόσο να ομολογήσει ή να κατ’ονομάσει το δράστη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, ο 20χρονος φέρεται από μαρτυρίες και την κατάθεση του μεγαλύτερου ηλικίας 25ετών, αδελφού του να αποχώρησε από το σπίτι της οικογένειας, ενώ η μητέρα τους ήταν αιμόφυρτη και έφερε πολλαπλά τραύματα στον άνω κορμό, και το λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο . Η συμπεριφορά του 20χρονου να διαφύγει και παρά τις έρευνες να μην έχει εμφανή παρουσία, ενισχύει τις υποψίες των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, για ενδεχόμενη εμπλοκή του στο έγκλημα. Ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα παιδία της 55χρονης και αδέλφια του 20χρονου στις καταθέσεις τους, δεν κατονομάζουν το δράστη της δολοφονίας της μητέρας τους, αναφέρουν ωστόσο ότι ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ήταν μαζί με τον 25χρονο στο διαμέρισμα όταν διαπράχθηκε το έγκλημα.

Φέρεται ο 20χρονος να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, και καθώς η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα (σσ ο πατέρας είχε χάσει τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα) ο μικρότερος γιος της οικογένειας είχε τεθεί σε καθεστώς προστατευτικής επιμέλειας σε Ίδρυμα της Πρόνοιας, ενώ επισκεπτόταν πολύ συχνά το σπίτι του με άδεια. Την οικογένεια συντηρούσε με δυσκολία η 55χρονη, η οποία αναπηρίας λάμβανε κάποιο επίδομα, ενώ υποστήριζε τα έξοδα και ο 25χρονος γιος ο οποίος εργαζόταν .