Αιγάλεω: Ελεύθερος ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ, μετά την επίθεση από μαθητή- Την Παρασκευή απολογείται ο 16χρονος

Το επεισόδιο με βιαιοπραγία σε βάρος του Διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Αιγάλεω από έφηβο μαθητή μέλος της Σχολικής κοινότητας, είχε συνέπεια την εμπλοκή της Αστυνομίας

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι (05/10) ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Αιγάλεω ο οποίος δέχθηκε επίθεση με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου των καθηγητών να αποβάλει για ανάρμοστη συμπεριφορά το 16χρονο μαθητή. Ο ανήλικος επιτέθηκε και κινήθηκε απειλητικά σε βάρος του εκπαιδευτικού εντός του ΕΠΑΛ με τη συνδρομή ομάδας υποστήριξης με δίκυκλα τα οποία είχε καλέσει ο μαθητής, και στην προσπάθεια του να γρονθοκοπήσει το Διευθυντή του ΕΠΑΛ το χέρι του τραυματίσθηκε όταν προσέκρουσε σε τζαμαρία.

Νωρίτερα ο εκπαιδευτικός, παραπέμφθηκε στον Ανακριτή κι ελαβε δικάσιμο για τις 19 Δεκεμβρίου. Την Παρασκευή (07/10) αναμένεται να απολογηθεί ο 16χρονος μαθητής δράστης του απρόκλητου επεισοδίου στο ΕΠΑΛ και της επίθεσης στο Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας.

Καθηγητές του ΕΠΑΛ Αιγάλεω σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατασταση που αντιμετωπίζουν καθημερινά προχώρησαν σε στάση εργασίας ενώ το υπουργείο Παιδείας έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό.

 

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο: