Αιγάλεω: Επεισόδια στο ΕΠΑΛ- Μαθητής με την παρέα του προπηλάκισε το Διευθυντή όταν έλαβε αποβολή

Ανήλικος μαθητής του ΕΠΑΛ Αιγάλεω προχώρησε στην ανάρτηση βιντεο που είχε καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, στο οποίο διακρίνεται να “φτύνει” το Διευθυντή όταν τον ενημέρωση ότι αποβάλλεται

Επίκεντρο επεισοδίων (ξανά) το ΕΠΑΛ Αιγάλεω με 16χρονο μαθητή να βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς επιτέθηκε στο Διευθυντή και τον προπηλάκισε όταν με άλλους ταραξίες επιχείρησαν να προβούν σε κατάληψη.

Το επεισόδιο είχε αφετηρία τη σύσκεψη καθηγητών του ΕΠΑΛ Αιγάλεω- τη Δευτέρα (03/10) – κατά την οποία  αποφασίστηκε η αποβολή του 16χρονου, λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς, και ο ανήλικος μετέβη στο Επαγγελματικό Λύκειο, συνοδευόμενος από δικηγόρο και φίλους του.

Στη συνέχεια η ολιγομελής ομάδα επιχείρησε να προβεί σε κατάληψη. Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Αιγάλεω, πήγε να κλειδώσει την πόρτα ώστε να αποτρέψει τους ταραξίες και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον 16χρο και τους φίλους του, με τον ανήλικο να αρπάζει το κινητό του εκπαιδευτικού, ο οποίος τον ακολούθησε για να το ανακτήσει στην κατοχή του.

 Σε υλικό βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται 16χρονος μαθητής να συμπλέκεται με το Διευθυντή  στην είσοδο του Σχολικού συγκροτήματος, και να επιχειρεί γρονθοκοπήσει τον εκπαιδευτικό ωστόσο το χέρι του έπληξε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για συρραφή του τραύματος .

Αυτόπτες μάρτυρες στο επεισόδιο μαθητές του ΕΠΑΛ, ανέφεραν ότι ο 16χρονος ταραξίας μαθητής, «Η κατάληψη πήγε να γίνει γιατί έκλειναν την πόρτα στα διαλείμματα και δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω. Πήγε να πάρει τον κάδο και μόλις γύρισε την πλάτη ο Διευθυντής και τον έφτυσε επειδή του είπε θα πάρει αποβολή και επειδή κάπνιζε στην είσοδο και του είπε να βγει έξω. Έφτυσε το Διευθυντή όταν του είπε ότι θα πάρει αποβολή. Δεν είδα τον διευθυντή να κάνει οποιαδήποτε κίνηση σε βάρος του».

Ο 16χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ έχει κατ επανάληψη προκαλέσει προβλήματα με την αντικοινωνίκη συμπεριφορά του. Ο ίδος προβαίνει σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα .. “ανδραγαθήματά” τους- με ζημιές και επεισόδια που προκαλούν- ενώ με φίλους του είχε επιχειρήσει αν εισβάλλει στο προαύλιο με … μηχανάκια.