Αγριλέζα Λαυρίου: Συνάδελφος του οδηγού σχολικού λεωφορείου από τα Βριλήσσια, ομολόγησε τη δολοφονία του

Συνελήφθη με ένταλμα 43χρονος, κατηγορούμενος ως δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 67άχρονου οδηγού  σχολικού λεωφορείου από τα Βριλήσσια, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στην θέση Αγριλέζα του Λαυρίου

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 67άχρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου από τα Βριλήσσια, το πτώμα του οποίου εντοπίσθηκε από περιπατητές ανήμερα την Πρωτοχρονιά (01/01), στη θέση Αγριλέζα του Λαυρίου. Η απουσία του 67άχρονου οδηγού είχε δηλωθεί από τις 15 Νοεμβρίου στο ΑΤ Βριλησσίων, ενώ το πτώμα του εντοπίσθηκε ενάμιση μήνα αργότερα .
Πληροφορίες του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι ομολόγησε 43άχρονος συνάδελφος του, ο οποίος εξετάσθηκε καθώς νωρίτερα είχε προσαχθεί με ένταλμα σε βάρος του, και συνελήφθη (29/01). Στην απολογία του, φέρεται να υποστήριξε ότι τα κίνητρα ήταν οικονομικά.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία Ανάκριση. Με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο 43χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης, και προσδιορίστηκαν και τα κίνητρα της πράξης του.