Άγιος Παντελεήμονας: Αυτοχειρία μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα, από Δανό κρατούμενο με καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Κρατούμενος Δανός πολίτης, είχε συλληφθεί από Αστυνομικούς και είχε μεταφερθεί στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της Δανής συντρόφου του και εντοπίσθηκε νεκρός

Η 26χρονη Δανή κατήγγειλε  (09/10) τον 32χρονο ομοεθνή σύντροφό της για ξυλοδαρμό, μέσα στο διαμέρισμα Αirbnb που ενοικίαζαν στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στον Άγιο Παντελεήμονα. Πληρώματα της Άμεσης Δράσης, μετέβησαν στο χώρο και εντόπισαν το ζευγάρι σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, ενώ η γυναίκα έφερε εκτεταμένα τραύματα και κλήθηκε ασθενοφόρο.

Το ζευγάρι των Δανών μεταφέρθηκε αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα, απ’ όπου και παρελήφθη η 26χρονη Δανή για το Νοσοκομείο ΚΑΤ. Ο δράστης συνελήφθη και παρέμεινε κρατούμενος στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα. Όταν ο σκοπός κρατητηρίων, προχώρησε σε έλεγχο στο κελί του 32χρονου Δανού, τον εντόπισε νεκρό. Όπως διακριβώθηκε ο αυτόχειρας δημιούργησε με τη μπλούζα του αυτοσχέδιο βρόγχο, ωστόσο δεν άντεξε το βάρος του, και έπεσε στο δάπεδο με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.