Άρτα: Πρώην Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε εξάδελφό του

Στο χωριό Αστροχώρι της Άρτας, σε οικογενειακό επεισόδιο, πρώην Αστυνομικός και απότακτος της ΕΛΑΣ, πυροβόλησε με κυνηγετικό και σκότωσε τον εξάδελφό του για οικογενειακές διαφορές αναφορικά με περιουσιακά στοιχεία

Κάτοικος του χωριού, ενημέρωσε (11/10-18.00) την Αστυνομία καθώς ο δράστης είχε αποχωρήσει από το σημείο με τον 62χρονο καφετζή, να είναι νεκρός. Ο 62χρονος με το γιο του στη θέση του οδηγού στο αγροτικό όχημα της οικογένειας, είχαν βγει για ξύλα. Μόλις το θύμα κατέβηκε από τη θέση του συνοδηγού και λίγο πιο μακριά ήταν η σύζυγός του, ο 65χρονος πρώην Αστυνομικός αιφνιδίασε το συγγενή του. Διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, και με κυνηγετικό όπλο που έφερε ο 65χρονος, πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντας τον 62χρονο θανάσιμα.

Το θύμα, πατέρας τριών παιδιών, διατηρούσε καφενείο στην περιοχή μεταξύ Αστροχωρίου και Μεγαλόχαρης. Ο 65χρονος πρώην Αστυνομικός, φέρεται να είχε αποταχθεί το 2001 από το Σώμα της ΕΛ. ΑΣ υπηρετών στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ) . Όπως αναφέρουν συγχωριανοί τους, οι δύο άνδρες είχαν κτηματικές διαφορές από παλιά, και είχαν διαπληκτιστεί πριν από λίγες ημέρες στο καφενείο που διατηρούσε το θύμα.

Απο αναζητήσεις ο συνταξιούχος Αστυνομικός- μετέπειτα καθ’ ομολογίαν δράστης- συνελήφθη.