Άγιοι Ανάργυροι: Ζήτησε περιπολικό να τη συνοδεύσει στο σπίτι της και ο ΑΞΥΠ την προέτρεψε να καλέσει το 100- Δέχθηκε τη φονική επίθεση έξω από τη σκοπιά του Τμήματος

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ζήτησε προστασία από την Αστυνομία, και λόγω έλλειψης μέσων και προσωπικού ο Αξιωματικός Υπηρεσίας, την προέτρεψε να καλέσει το 100

Πήγε στο Αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για συστηματική παρακολούθηση και παρενόχληση.

Λόγω της έντονης ανησυχία της, και του φόβου της, είχε ζητήσει από φίλο της να τη συνοδεύσει στο Τμήμα, ο οποίος αποχώρησε στη συνέχεια. Στη συζήτηση που είχε η 28χρονη Κυριακή Γρίβα με τους αστυνομικούς, αποφάσισε να μην υποβάλλει μήνυση, ωστόσο ζήτησε περιπολικό να την συνοδεύσει στο σπίτι της. Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας, προέτρεψε την 28χρονη Κυριακή να καλέσει το 100 για να την μεταφέρει στο σπίτι της, όπως και έκανε, και περίμενε δίπλα από τη σκοπιά του Τμήματος, να την παραλάβει.

Το περιπολικό δεν πρόλαβε να δώσει άφιξη στο σημείο, καθώς ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, αιφνιδίασε την 28χρονη και της επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Στη συνέχεια ο ίδιος με το ίδιο μαχαίρι επιχείρησε αυτοχειρία και αυτοτραυματίσθηκε στο λαιμό.

Ο δράστης παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου, και μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και παραμένει σε νοσηλεία, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή.