Πένθος για Αρχιφύλακα των Πεζών Περιπολιών- Τελούσε σε μακρά αναρρωτική για λόγους υγείας

Πένθος στην ΕΛΑΣ με την αναγγελία θανάτου Αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ, ως αιφνιδίως παθών στο σπίτι του, συνεπεία καρδιολογικής ανακοπής

Ο 41χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, Σπύρος ΤΖΕΡΑΒΙΝΗΣ, υπηρετούσε στις Πεζές Περιπολίες και βρισκόταν στο σπίτι του.

Ο Αστυνομικός, συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση (02/04-06.00), αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Συμμετέχων στη διαδικτυακή συζήτηση, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον 41χρονο Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, μετέβη στο σπίτι του και καθώς δεν έλαβε ανταπόκριση με γνώση ότι διέμενε μόνος του, ενημέρωσε τις Αρχές.

Αστυνομικοί από το ΑΤ Παγκρατίου, μετέβησαν στο διαμέρισμα του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ και εντόπισαν νεκρό το συνάδελφό τους. Από τον έλεγχο στο φάκελο του Αρχιφύλακα, προέκυψε ότι τελούσε σε μακρά αναρρωτική άδεια λόγω προβλήματος υγείας που είχε διαγνωστεί.

Υπέρμαχος της υγιεινής ζωής και των γυμναστηρίων ο 41χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, με καταγωγή από το Αίγιο, κατέληξε προδομένος από την καρδιά του.

Η κηδεία του Αρχιφύλακα των Πεζών Περιπολιών της ΔΑΕΑ, ΤΖΕΡΑΒΙΝΗ Σπύρου, θα τελεστεί το Σάββατο (06/04) στις 12.30μμ στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων του Κοιμητηρίου Αιγίου όπου και θα ταφεί.