Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη των Πακιστανών για τη σεξουαλική επίθεση στη νεαρή γυναίκα- Απαλλακτική η Εισαγγελική πρόταση

Αναβολή για τη δίκη, προκειμένου να καταθέσει κατά την ακροαματική διαδικασία, η γυναίκα σε βάρος της οποίας σημειώθηκε η σεξουαλική επίθεση από την οργανωμένη ομάδα των έξι Πακιστανών στον υπαίθριο χώρο έξω από την παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου

Για τις 22 Ιουνίου αναβλήθηκε (08/06) η δίκη των δύο Πακιστανών κατηγορούμενων στην υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος 26χρονης γυναίκας στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου. Για την υπόθεση αναζητούνται από την Ασφάλεια Κρωπίας, άλλοι τέσσερις Πακιστανοί. Σύμφωνα με την προανακριτική κατάθεση της νεαρής γυναίκας, δεν αναγνώρισε στους δύο Πακιστανούς τους δράστες της σε βάρος της επίθεσης, ωστόσο παρακολουθούσαν τους δράστες της σε βάρος της επίθεσης.

Κατά την εξέταση τους ένας από τους Πακιστανούς, ενώπιον της Έδρας, υποστήριξε μεταξύ άλλων, «Κάναμε μπάνιο, και βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν στην κοπέλα, κάτσαμε πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Όταν μας έπιασαν, εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε». Ενώ ο έτερος κατηγορούμενος ανέφερε, «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Ο Εισαγγελέας της Έδρας, πρότεινε την απαλλαγή των δυο κατηγορουμένων, στους οποίους έχει ασκηθεί πλημμεληματική Ποινική Δίωξη για απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Η απόφαση θα ληφθεί με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, μετά και την κατάθεση και της 26χρονης, στο Δικαστήριο.