Σεπόλια: Τρεις ακόμα βιαστές της, αναγνώρισε η 12χρονη

Στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, μετέβη η 12χρονη για μια ακόμα εξέτασή της, από τους Αξιωματικούς με την παρουσία Ψυχολόγου της Υπηρεσίας

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, στο Μέγαρο τη Λ.Αλεξάνδρας, για περισσότερες από έξι ώρες η 12χρονη από τα Σεπόλια συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της οικογένειας, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, προέκυψαν νέα δεδομένα στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας που είναι σε εξέλιξη, στην έρευνα που διενεργείται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπεία σε βάρος της.

Στη 12χρονη επιδείχθηκαν δεκάδες φωτογραφίες ανδρών, τα στοιχεία των οποίων προέκυψαν, από την εξέταση πειστηρίων στα Εργαστήρια της ΔΕΕ και την έρευνα της ΔΗΕ, μαρτυρίες και καταθέσεις, και εξετάζεται αν εκτός από τις επικοινωνίες που έχουν προκύψει από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη, είχαν ολοκληρώσει και ραντεβού βιασμού με την μαθήτρια του Δημοτικού. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr, αναφέρουν ότι «οι απαντήσεις ήταν ασαφείς και δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει ανεπιφύλακτα τα άτομα, ωστόσο για τρία εικονιζόμενα πρόσωπα, δήλωσε βέβαιη».

Όπως διευκρινίζεται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, στη διαδικτυακή
πλατφόρμα γνωριμιών, στα προφιλ που είχε καταρτήσει ο υπόδικος και προφυλακισμένος
Ηλίας Μίχος, έχει προκύψει ηλεκτρονική ταυτοποίηση 213χρηστών.

Από αυτούς, πέντε μεταξύ των οποίων και ο 53χρονος μαστροπός και βιαστής της 12χρονης,
έχουν κριθεί μετά τις απολογίες του προσωρινά κρατούμενοι σε Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας, καθώς διακριβώθηκε με πειστήρια και μαρτυρικές καταθέσεις, ότι είχαν πραγματοποιήσει ραντεβού βιασμού με την ανήλικη. Για τους υπόλοιπους είτε έχουν κληθεί να καταθέσουν καθώς προέκυψε σε ηλεκτρονική σάρωση που πραγματοποιήθηκε από τη ΔΕΕ και τη ΔΗΕ ότι είχαν ηλεκτρονική επικοινωνία σε διάδραση με τα προφιλ της 12χρονης, είτε καθώς στους λογαριασμούς τους είχαν λάβει μήνυμα και αυτοβούλως έχουν παρουσιαστεί και δηλώσει την πρόθεσή τους να συνεργαστούν με τις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση και τα στοιχεία τους προέκυψαν.

Μετά τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, και την συγκατάθεσή τους για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, σε συμπληρωματική δικογραφία τα στοιχεία και οι ισχυρισμοί τους, πρόκειται να διαβιβαστούν στις Δικαστικές Αρχές που θα αποφανθούν για την ποινική τους μεταχείριση.

Για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, προφυλακισμένη
παραμένει και η 37χρονη μητέρα της, στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού ενώ ο νομικός
της συμπαραστάτης, έχει ήδη καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Η 37χρονη μητέρας της
ανήλικης, επιμένει στην αθωότητά της, και στις συζητήσεις με τους δικηγόρους της,
φέρεται να αναφέρει φόβο για την ακεραιότητα και τη ζωή της, κατά την παραμονή της ως
υπόδικος στις φυλακές.

 

 

 

 

 

Όλο το υλικό αναμένεται να διαβιβαστεί στην 33η Τακτική Ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση και αναμένεται να αποφασίσει την περεταίρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκομένων.