“Αγάπη μόνο” .. στα σύνορα ! Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα ψυχομετρικά και ετοιμάζεται για Συνοριοφύλακας

Με την Υγειονομική και ψυχοτεχνική αξιολόγηση για τούς υποψηφίους γενικής κατάταξης στην προκήρυξη τής ΕΛ.ΑΣ συνεχίζεται η αξιολόγηση για τούς νέους Συνοριακούς

Μεταξύ άλλων και ο Τάσος Ποτσέπης- γνωστός ως “αγάπη μόνο “, κρίθηκε ικανός στα ψυχομετρικά από την Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ Β.Ελλαδος (19/10) και βρίσκεται εν αναμονή της ολοκλήρωσης υγειονομικών και αθλητικών εξετάσεων , για να ντυθεί.. στα χακί και να φέρει το εθνόσημο της ΕΛ.ΑΣ. ως Συνοριοφύλακας.
Ο 28άχρονος Εδεσσαίος, είχε συμπληρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στη γενική κατάταξη με 3.100 μόρια για την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα για το νησί της Χίου.
Πριν από έναν χρόνο, ο Τάσος Ποτσέπης, απορρίφθηκε ως μη ικανός στα ψυχομετρικά τεστ από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ. και αποκλείστηκε από Ειδικός Φρουρός.

Πολυπράγμων, λάτρης της γυμναστικής, σπούδασε ηλεκτρολόγος – μηχανικός, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και συμμετείχε σε χορευτικά shows σε τηλεοπτικές εκπομπές, από τις οποίες έγινε γνωστός καθώς φιλούσε αυτάρεσκα τα μπράτσα του με κάθε ευκαιρία και επέλεγε να προκαλεί δηλώνοντας με άνεση -μεταξύ άλλων- ότι είναι celebrity και πορνοστάρ, ενώ υπήρξε και παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε ξέφρενα χορευτικά events.
«Χειρίζομαι την εικόνα μου στα media. Oταν ήμουν σοβαρός, ήμουν άγνωστος και φτωχός. Τώρα που επέλεξα να προβάλω προς τα έξω αυτήν την περσόνα, ζω μια ζωή που μπορώ να απολαμβάνω πράγματα. Ξέρω να προσαρμόζομαι και επέλεξα να ενταχθώ στην ΕΛ.ΑΣ. ως συνοριακός φρουρός. Παρά τις αντιξοότητες που έχω συναντήσει ως δημόσιο πρόσωπο, εξελίσσομαι και συνεχίζουμε στα καλύτερα» είχε δηλώσει.