Αγ.Βαρβάρα: Amber Alert για 6άχρονη η οποία αγνοείται

Την εξαφάνιση της 6άχρονης κορης του, δήλωσε ο απόστρατος Αστυνομικός, πατέρας της,  απο το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Ο 61άχρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ ειδοποίησε τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Βαρβάρας το πρωί της Πέμπτης (27/04). Όπως ανέφερε, διαπίστωσε όταν ξύπνησε το πρωί της, την απουσία της 6άχρονης, καθως δεν ήταν στο κρεβάτι της. Κατά την παρουσία των Αστυνομικών στο σπίτι της οικογένειας, ο ίδιος, πήγε το δίδυμο αδελφό της 6άχρονης, στο Σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι το οποίο εξερευνούσε κλιμάκιο από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα .

Υποστήριξε ότι αναζήτησε την 6άχρονη Στελλα, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα στη βάδιση, στους χώρους εσωτερικά και εξωτερικά του σπιτιού, χωρίς αποτέλεσμα. Σημείωσε οτι δε θυμάται αν ειχε κλειδωσει την πόρτα του διαμερίσματος το προηγούμενο βραδυ και οτι το κλειδί ήταν στην εξωτερική πλευρά της πόρτας καθώς διαπίστωσε ότι μια μπιζουτιέρα με κοσμήματα μικρής αξίας είχαν “χαθεί”.

Ο Απόστρατος Αστυνομικός ανέφερε στην κατάθεση του, ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει  βαριά φαρμακευτική αγωγή,  και κατα τη διάρκεια της νυχτας, πέφτει σε λήθαργο και βαθύ ύπνο. Πρόκειται για το δεύτερο γάμο του, και είχε την ευθύνη των ανηλίκων παιδιών του, καθώς η μητέρα της οικογένειας, νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο του Πειραιά, λόγω προβλημάτων υγείας, προκειμένου να υποβληθεί (26/04) σε εγχείριση και έλαβε εξιτήριο το πρωί και με ΤΑΞΊ επέστρεψε στο σπίτι.

Τη διερεύνηση της υποθεσης και αναζήτησης της 6άχρονης, ανέλαβε το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ από τις έως τώρα έρευνες, δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας είτε αρπαγής της 6άχρονης, με τις αναζητήσεις σε εξέλιξη.

Η 6άχρονη Στυλιανή (Στελλα) Εικοσπεντάκη, έχει καστανά μαλλιά, ύψος 1,18 m και ζυγίζει 20 κιλά. Έχει δυσκολία στο βάδισμα. Φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ παντελόνι φόρμας. Δε φοράει παπούτσια.

Με σχετική διάταξη, έχουν ενεργοποιηθεί εκτεταμένες αναζητήσεις και δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφία, μέσω του Αmbert Αlert Ηellas από το «Χαμόγελο του Παιδιού».