Αγ.Ι.Ρέντη: Παρόντες, έξι χρόνια από την εν ψυχρώ εκτέλεση των Αστυνομικών της ΔΙΑΣ, Γ.Σκυλογιάννη και Γ.Ευαγγελινέλη

Στάθηκαν δίπλα στους δύο δολοφονημένους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, απο τα φονικά πυρά αδίστακτων αλλοδαπών ποινικών. Παρόντος οι γονείς συνάδελφοί, και απλοί πολίτες.

Γύρισαν έξι χρόνια πίσω το χρόνο.. Όταν τα φονικά πυρά γάζωσαν τα κορμιά των δύο Αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια καταδίωξης, μετά από ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι.

dolofonia-astynomikwn

Ο Γιώργος Σκυλογιάννης και ο Γιάννης Ευαγγελινέλης, αναβάτες δικύκλου της ΔΙΑΣ, συμμετείχαν στην καταδίωξη όταν τα πυρά των kalashnikov “ανέκοψαν” την πορεία τους, στον παράδρομο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

FB_IMG_1488365279143

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, οι μάνες των Ηρώων Ειδικών Φρουρών, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη, μαζί με ένα συναδέλφους τους και απλούς πολίτες, βρέθηκαν στο σημείο της εκτέλεσης των δύο Αστυνομικών.
DSC_8131 DSC_8167 DSC_8160DSC_8228

Τα δίκυκλα της ΔΙ.ΑΣ με τα πληρώματά τους, έφτασαν με φάρρους και σειρήνες στο μνημείο των δύο Αστυνομικών και προκάλεσε ρίγη στους παρευρισκόμενους.

Με τη  υπόσχεση στους δύο συναδέλφους τους, ως συνεχιστές στο έργο τους, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τίμησαν τη μνήμη του Γιώργου Σκυλογιάννη και Γιάννη Ευαγγελινέλη.