Αγ.Παρασκευή: ΔΙΑΣ εντόπισε δίκυκλο και από επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη διαπίστωσαν ότι ήταν ..κλεμμένο

Έκλεψε δίκυκλο από υπόγειο γκαράζ και σε σήμα Αστυνομικών της ΔΙΑΣ για έλεγχο επιχείρησε διαφυγή παραδίδοντας τον ερυθρό σηματοδότη, πριν συλληφθεί

Η νυχτερινή βάρδια (04.30) της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε επί της Λ.Μεσογείων στην περιοχή Αγ.Παρασκευή, δίκυκλο με την κίνηση του αναβάτη να κρίνεται ύποπτη. Οι Αστυνομικοί κάνουν σήμα στον αναβάτη του δικύκλου να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο ο οδηγός της μηχανής ανέπτυξε ταχύτητα, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και επιχείρησε να απομακρυνθεί. Οι Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. με ενημέρωση Κέντρου ξεκίνησαν καταδίωξη και ύστερα από λίγα μέτρα τον ακινητοποίησαν. Το δίκυκλο, δεν απασχολούσε ως κλεμμένο με τους Αστυνομικούς ωστόσο να κρίνουν ύποπτη την ανταπόκριση του δικυκλιστή και προχώρησαν σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη ο οποίος έκπληκτος, τους ανέφερε οτι η μηχανή του ήταν σταθμευμένη στο γκαράζ, στην περιοχή στην Πεύκη.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν απο τον ιδιοκτήτη της μηχανής να ελέγξει το χώρο του γκαράζ και αιφνιδιασμένος τους ανέφερε ότι.. του είχαν κλέψει τη μηχανή. Ο δράστης της κλοπής Ρουμάνος υπήκοος είχε εισβάλλει στο γκαράζ και είχε αφαιρέσει το δίκυκλο περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα μεχρι και τη στιγμή που τον εντόπισαν τα πληρώματα της ΔΙΑΣ. Οπως διακριβώθηκε πρόκειται για σεσημασμένο για κακουργηματικά αδικήματα, μεταξύ άλλων για βιασμό, μαστροπεία, σωματικές βλάβες, κλοπές κα.

Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας, σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.