Υπόθεση Λιγνάδη: Ολοκληρώθηκε η απολογία του κατηγορούμενου- Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία με την κατάθεση μαρτύρων υπεράσπισης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, αρνήθηκε την κατηγορία για βιασμό κατά συρροή όπως περιγράφεται και στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε

Η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη ολοκληρώθηκε περίπου στις 20.00 το βράδυ (25.02) και ήταν σε εξέλιξη περίπου από τις 14.30 το μεσημέρι (25/02), μετά την απόρριψη από το Δικαστικό Συμβούλιο στο αίτημα ακυρότητας της προδικασίας που είχε υποβάλει δια του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη, μετέβησαν στην Ευελπίδων, η πρώην υπουργός και ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα και ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού action24 Δημήτρης Παναγιωτάκης οι οποίοι είχαν προταθεί ως μάρτυρες από τον κατηγορούμενο.

Διονύσης Παναγιωτάκης: Καλέστηκα να καταθέσω αν ήμουν μαζί του, Να πω ψέματα; Αφού ήμουν!

Ο θεατρικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκης, με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απάντησε στο σχόλιο χρήστη, «Ώστε μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, μαζί με την σύζυγό σας την Ελένη Κούρκουλα σήμερα κύριε Παναγιωτάκη ε; Έναν τέτοιον άνθρωπο, αν δε θέλει κανείς να τον υποστηρίξει, ακόμα κι αν μπορεί, δεν το κάνει. Τον αφήνει μόνο του. Αν θέλει όμως να τον υποστηρίξει, τον υποστηρίζει ακόμα και με ψέματα. Ντροπή σας».

«Με αφορμή σχόλιο σε ανάρτηση μου έχω να πω Περνάμε ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ .
Καλέστηκα να δηλώσω εάν 8 Αυγούστου 2015 ήμουν με τον Λιγνάδη στην Ιθάκη και δηλώνω ΝΑΙ ήμουν .
Δεν είμαι από αυτούς που διαμορφώνω τι θα λέω ανάλογα με τις συγκυρίες .
Οποίος ξέρει κάτι πρέπει να το καταθέσει. Τώρα ήρθε η στιγμή !»