Αγ.Μελετίου, Σεπόλια: Κάτοικοι ζητούν υπογειοποίηση για τις γραμμές του τρένου, μετά το δυστύχημα

Συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας για τις διερχόμενες αμαξοστοιχίες στο ύψος της Αγίου Μελετίου, πραγματοποιούν οι κάτοικοι με αίτημα την υπογειοποίηση της γραμμής του τρένου, μετά το πρόσφατο δυστύχημα.

Ζητούν την άμεση υπογειοποίηση των γραμμών του τρένου, καθως οπως επισημαίνουν η ζωή τους βρίσκεται καθημερινά σε κίνδυνο. Είναι οι κάτοικοι των Σεπολιων, στο υψος της ευρύτερης περιοχής της Αγίου Μελετίου.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας συμπολίτης μας χάνει ζωή του, στη προσπάθεια του να διασχίσει τις γραμμές. Καθημερινά παιδιά και υπερήλικες, μητέρες με καρότσια, οδηγοί και πεζή, όλοι μας είμαστε αναγκασμένοι να περνάμε από το σημείο με το “ρίσκο” να βρεθούμε μπροστά σε διερχόμενη αμαξοστοιχία. Πρέπει άμεσα η πολιτεία να πράξει το αυτονόητο. Υπογειοποίηση. Είναι αδιανόητο να χάνονται κάθε τόσο συμπολίτες μας”, σημειώνει ο κ.Γιωργος, κάτοικος της περιοχής.

ΤΡΧ_ΟΣΕ_ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΠΕΖΟΥ_ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ

Ήταν το δυστύχημα (31/05-09.20) με θύμα διερχόμενη  πεζή γυναίκα, όταν επιχείρησε να διασχίσει στις γραμμές, στο ύψος επί της Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, συρμός του Προαστιακού την παρέσυρε τραυματίζοντας την- ακαριαία- θανάσιμα, που προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων, και συγκεντρώθηκαν (06/06-19.00) στις γραμμές του τρένου.

Στο σημείο που διεξάγεται η συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας, έχουν ληφθεί μέτρα Τροχαίας, σε αποτροπή ατυχήματος.