Αχλαδοχώρι, Σερρών: Διαπληκτίστηκε με τον 85άχρονο αδελφό του και τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι- Συνελήφθη ο 80άχρονος κατ’ ομολογίαν δράστης

Συνελήφθη και ομολόγησε ο 80άχρονος την επίθεση με θανατηφόρα κατάληξη σε βάρος του 85άχρονου αδελφού του, ενώ ισχυρίζεται ότι ήταν σε άμυνα.

Ενώπιον του Εισαγγελέα πρόκειται να μεταχθεί ο 80άχρονος από το Αχλαδοχώρι του Δήμου Σιντικής Σερρών, ως κατ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 85άχρονου αδελφού του.

Τα δύο αδέλφια -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο (06/06) και η αντιπαράθεση, προκάλεσε τη μήνη του 80άχρονου. Με αιχμηρό αντικείμενο, επιτέθηκε στον υπεργηρο αδελφό του πλήττοντας το θανάσιμα στο θώρακα με σιδερόβεργα.

Συγχωριανοί των δύο αδελφών στη φασαρία και τις φωνές ενημέρωσαν την Αστυνομία. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 85άχρονο, στο Κέντρο Υγείας Σιδηρόκαστρο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών, οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν για χρόνια τεταμένες, εξαιτίας κτηματικών διαφορών.

Ο 80άχρονος, συνελήφθη και στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση απο τον 85αχρονο και ο ίδιο βρισκόταν σε άμυνα. Εντός τής ημέρας αναμένεται να μεταχθεί (07/06) ενώπιον του Εισαγγελέα.