«Αφού δε μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για το ντράμερ Γιώργο Γιαννόπουλο, που τον έζησα και σε περιοδείες και σε συναυλίες»

Θέση στην υπόθεση του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, πήρε η πρώην σύζυγος του τραγουδοποιός και τραγουδιστής του συγκροτήματος, Φωτεινή Ψυχίδου

Με ανάρτησή της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, η Φωτεινή Ψυχίδου, είναι επικριτική και δίνει απαντήσεις στα όσα ακολούθησαν τη δημοσιοποίηση της νομικής εμπλοκής πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου.

Αναφέρει, στην ανάρτησή της η Φωτεινή Ψυχίδου, «Οι Πυξ Λαξ ….(δεν) ήξεραν … Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ…. θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο τον Γιαννόπουλο…!!! Που τον έζησα, και σε περιοδείες και σε συναυλίες!!!! Θα μιλήσω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυρίως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κόρη που τη λένε Ιόλη …και μεγάλωσε στα στάδια των Πυξ Λαξ.
Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο Γιαννόπουλος είναι παιδεραστής… Γνώριζαν όμως (όπως κι εγώ η ίδια)…ότι ο Γιώργος ήταν μ@@@@δουλος! Δεν ήξερες “τι γοργόνα θα κατέβει από το δωμάτιο του Γιώργου”. Ο Γιώργος δεν είχε ούτε κρίση, ούτε κριτήριο στις γκόμενές. Κοντές, ψηλές, χοντρές, λιγνές, νέες γριές, όμορφες άσχημες …τα πάντα!!! Ο Γιώργος ήταν ένας 60αρης μαλακας που πίσω από το brandname “drummer των Πυξ” ήθελε να πηδάει..
Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν για παιδεραστία… Δεν το φανταζόντουσαν καν και κουβαλούσαν τα παιδιά μαζί σε αρκετούς προορισμούς …! Ξέρω πολύ καλά τι πάθαμε…τι σκεφτήκαμε…και πως γλυτώσαν(μ)ε όλοι το εγκεφαλικό της είδησης..  Επιτρέψτε μου να ξέρω πολύ καλά…εκείνη τη περίοδο τι ήξεραν και τι δεν ήξεραν οι Πυξ Λαξ .. Το θέμα είναι…. θα έπρεπε να υποψιαστούν;..
.. Οι Πυξ Λαξ βαριούνται!!!!… ( ο ψηλός μετά τα live κοιμάται και ο Μπάμπης τρώει κι αράζει στη tv στο δωμάτιο του). Μέχρι κι εγώ ή ίδια οπότε βρισκόμουν μαζί τους δεν έριχνα δεύτερη ματιά στο τι κάνει ο Γιώργος.. γιατί ο Γιώργος έκανε πάντα το ίδιο!.
Δεν έπιασα ποτέ τη γυναίκα του να της πω… ” ο άντρας σου κοιμάται με ότι κινείται” γιατί πολύ απλά δεν γνώρισα τη γυναίκα του.!! Δεν έχω ιδέα για τη ζωή του Γιώργου .. και έκανα ανέμελη παρέλαση στους πρωινούς μπουφέδες, την παιδική κολεξιόν της αλουετ και την Ιόλη με κοτσίδια!!!!!!
Οι Πυξ Λαξ είναι ο Φίλιππος και ο Μπάμπης. Ύστερα ήρθε ο Μάνος και συμπληρώθηκε η μαγική τριάδα… Όταν το μαγαζί γίνεται στάδιο… Όταν οι δεκάδες θαυμαστές γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες….. Παύεις να είσαι μπάντα! Γίνεσαι μια καλοκουρδισμένη μηχανή… που πρέπει να αποδώσει …!!!
Με τους Πυξ Λαξ έχουν παίξει πολλοί μουσικοί.. ορισμένοι για πολλά χρόνια … άλλοι λιγότερα… Ο Γιώργος ήταν τα πρώτα χρόνια της μπάντας…ήταν 60 χρόνων (τους περνά σχεδόν μια 20ετια )
δεν είχε φράγκα… κι έτσι τον πήραν στη πρώτη “τελευταία συναυλία”.. στην επόμενη “τελευταία συναυλία” έπαιζε άλλος….γιατί απλά ήθελαν άλλον…!
Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μεγάλωσαν.. και έγιναν βασιλιάδες!!!…Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ@ς@@@… και το “παλάτι” κρίνεται κυρίως από τους “αυλικούς”..
Στη ζωή πρέπει να εξετάζεται το λάθος … λέει ο Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης….
Οι Πυξ Λαξ δεν το έκαναν… Οι Πυξ Λαξ δεν το εξέτασαν….
Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν παιδεραστής.. Οι Πυξ Λαξ ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν μ@@@@ας….
Δυστυχώς μερικές φορές αυτή η γνώση επιβάλλεται να είναι αρκετή.
Πυξ Λαξ…. ίσον γροθιά και λάκτισμα…. Όταν πέφτουν μαζικά τα κλωτσομπούνια και η φάση γίνεται σαλούν …είναι λογικό να τις φας!!! Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει την “Μεγαλειότητα Σας” είναι η “αιτία” που βρεθήκατε στη μέση του καυγά», καταλήγει η ανάρτηση της Φωτεινής Ψυχίδου.