ΑΧΕΠΑ: Πυροσβέστες χειροκρότησαν γιατρούς και νοσηλευτές (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Συγκίνησαν οι Πυροσβέστες της Θεσσαλονίκης, χειροκρότησαν γιατρούς και νοσηλευτές στο ΑΧΕΠΑ

Τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης χειροκρότησαν το απόγευμα (07/04) οι Πυροσβέστες, ανάβοντας τους φάρους και τις σειρήνες και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης, από τα μεγάφωνα των πυροσβεστικών οχημάτων. Το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό του  ΑΧΕΠΑ, είχε παραταχθεί έξω από το νοσοκομείο, και οι πυροσβέστες είπαν ένα «μεγάλο ευχαριστώ» για την προσφορά τους.

«Πριν από 40 μέρες ήσασταν το πρώτο νοσοκομείο που δέχθηκε ασθενή με κορωνοϊό. Από τότε μέχρι και σήμερα δίνετε ασταμάτητα τη μάχη για την προστασία της ζωής των συνανθρώπων μας. Από όλο το πυροσβεστικό δυναμικό, από τον διοικητή μέχρι τον νεότερο υπάλληλο, την απέραντη ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Συνεχίστε, να σώζετε ανθρώπινες ζωές. Να είστε γεροί, να είστε δυνατοί και θα είμαστε δίπλα σας. Σας ευχαριστούμε» ήταν το μήνυμα των πυροσβεστών. Ενώ γιατροί και νοσηλευτές που βγήκαν στην είσοδο φορώντας τη στολή τους, γάντια και μάσκα, τους ανταπέδωσαν συγκινημένοι το χειροκρότημα

 

 

Δείτε τι δήλωσε σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία, ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης:

 

Ο Επικεφαλής των Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Β. Ελλάδος, Σπύρος Βαρσάμης, δήλωσε πως «είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μια ηθική στήριξη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τους δώσουμε δύναμη μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση».


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας, Ιωάννης Ιωαννίδης, τόνισε σε δηλώσεις του πως με τη σημερινή κίνηση «θέλαμε να δώσουμε μια ηθική στήριξη, μια ηθική συμπαράσταση σε όλους αυτούς τους ήρωες με τις μάσκες, σ’ αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».

________________________

* GrTimes.gr