15ο Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων: Ο πρώτος Έλληνας και 12ος ανάμεσα σε 78 αθλητές από όλο τον κόσμο, είναι Αστυνομικός

Αστυνομικός ο πρώτος Έλληνας στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων

Στις 11 και 12 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό ο δημοφιλέστερος αγώνας τρεξίματος 24 ωρών, το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ τρεξίματος Υπεραποστάσεων.

Ο Αλέξανδρος Βαμβακιδης Υπαρχιφύλακας  του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, αφού διένυσε σε 24 ώρες 202,4km/125.24miles κατετάγη 12ος στη γενική μεταξύ 78 αθλητών από όλο τον κόσμο, ενώ ήταν ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε.

Σε ανακοίνωσή του το “Triathlon Club Corinth Canal” αναφέρει: “Μεγάλη περηφάνια, συγκίνηση και τιμή για τον Κορίνθιο αθλητή του συλλόγου μας, δρομέα υπεραποστάσεων και Σπαρταθλητή Αλέξανδρο Βαμβακίδη, για το σημερινό του νέο επίτευγμα. Ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Ελληνικό Αττικής, κατάφερε να διανύσει σε 24 ώρες 202,4km/125.24 miles τερματίζοντας πρώτος Έλληνας και 12ος ανάμεσα σε 78 αθλητές από όλο τον κόσμο.
Αλέξανδρε, το σωμ…ατείο σου “TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL” και όσοι σε γνωρίζουμε σου ευχόμαστε Καλή Αποκατάσταση, Υγεία και πάντα επιτυχίες στην αθλητική σου πορεία !!!
Συγχαρητήρια και πάλι !!!!!!!”