Αμφιάλη, Κερατσίνι: Αναζητούν το δράστη που προκαλεί εμπρησμούς και φθορές με διαβρωτικό υγρό σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Το δράστη βανδαλισμών και εμπρησμών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της Αμφιάλης στο Κερατσίνι αναζητούν οι ιδιοκτήτες τους και η Αστυνομία

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη. Ξημερώματα, κινείται μόνος τους, και όταν βεβαιώνεται ότι δεν τον βλέπει κανείς, σπάει τα τζάμια των σταθμευμένων αυτοκινήτων, με  διαβρωτικό υγρό  (remover) προκαλεί σοβαρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ σε άλλες περιπτώσεις προκαλεί εμπρησμούς και τα καταστρέφει ολοσχερώς.

Ο ίδιος δράστης, εμφανίστηκε στην Αμφιάλη, μεταξύ 03.30-04.00 τα ξημερώματα (14/01)  προκάλεσε εμπρησμό σε ένα αυτοκίνητο, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές έχουν υποστεί και άλλα αυτοκίνητα σταθμευμένα στο ίδιο στενό. Βιοπαλαιστής ο ιδιοκτήτης του κατεστραμμένου από τη φωτιά αυτοκινήτου, με το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στην κατοχή του και έχει καταθέσει στην Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για το δράστη της εμπρηστικής επίθεσης που προκάλεσε ολική καταστροφή στο όχημά του, με τον ίδιο να μην έχει την οικονομική κατάσταση να το αντικαταστήσει.

Ανάλογο περιστατικό με χρήση διαβρωτικού υγρού κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου σταθμευμένο στη συμβολή της Λεωφόρου Τζαβέλα με την Μορκεντάου, στην περιοχή της Νίκαιας πριν ένα μήνα (16/12 2019) Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ επιθέσεις έχουν  σημειωθεί και στην Παλιά Κοκκινιά.  Όπως επισημαίνεται εκτιμάται ότι η δράση του είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς ορισμένοι ιδιοκτήτες δεν προβαίνουν σε καταγγελίες.