Ζευγολατιό Κορινθίας: Εντόπισαν απανθρακωμένη σορό σε αγροτικό όχημα, μέσα σε χωράφι. Αγνοείται ο αγρότης κτηματίας.

Ο αγρότης – κτηματίας κατοχος του οχήματος  και του αγροτεμαχίου, σύμφωνα με τη σύζυγό του, δεν επέστρεψε στο σπίτι τους. Η απανθρακωμένη σορός, εντοπίσθηκε κατα την κατάσβεση φωτιας στο αγροτικό όχημα.

image

Απανθρακωμένη σορός άνδρα εντοπίσθηκε σε αγροτικό όχημα σταθμευμένο σε αγροτεμάχιο στην περιοχή του Ζευγολατιού Κορινθίας (13/02-09.30).
Διερχόμενος ειδοποίησε το ΑΤ Βραχατίου Κορινθίας και με τη σειρά της την Πυροσβεστική Κορίνθου, για αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο είχε εκδηλωθεί φωτιά, σταθμευμένο σε αγροτικό δρόμο στη θέση Γρηγοράκια- Σωληνάρι, στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός δεν αναγνωρίζεται ενώ απο τη φωτιά έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές η καμπίνα και η μηχανή του αγροτικού οχήματος. Ωστόσο όπως σημειώνεται, η φωτιά δεν έχει επεκταθεί στο αγροτεμάχιο, με την εκτίμηση να προκλήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Κορίνθου, ο οποίος ανέθεσε την προανάκριση στο Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ενώ για την υπόθεση ενημερώνεται και η Ασφάλεια.
Το αγροτεμάχιο και το όχημα ανήκουν στην ιδιοκτησία αγρότη, σύμφωνα με τη σύζυγό του, δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι τους. Αναμένεται η ταυτοποίηση της σορού με τη μέθοδο του DNA προκειμένου να εξακρίβωση αν η σορός ανήκει στον 40άχρονο αγρότη.