“Ο αρσενικός… ΖΩΗς”|ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ *

Ένα περιστατικό αυθρεσίας σε βάρος ενστόλων, παρατίθεται από Αστυνομικούς*, από μετακλητό υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών ως .. “ευτράπελο της χθεσινής ημέρας” ανασύροντας στη μνήμη συμπεριφορές από το πρόσφατο παρελθόν με την ..”εμφάνιση της νεας ζωής.. σε αρσενική μορφή” όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

image

“Ένα από τα ευτράπελα της χτεσινής ημέρας είναι η εμφάνιση της νεας ζωή…. σε αρσενική μορφή!!!! Πληροφορηθηκαμε πως συναδελφοι της ΥΜΕΤ, μετά από 8-9 ώρες εργασίας και ενώ είχαν διατεθεί σε μέτρα φύλαξης του υπουργείου οικονομικών, έγιναν βορά στις άγριες ορέξεις του φυλακα του κτιρίου.
Πιο συγκεκριμένα, όταν εισήλθαν οι συνάδελφοι εντός του κτιρίου προκειμένου να καθησουν για λίγα λεπτά, εκδιώχθηκαν κακην-κακως από τον εν λόγω κύριο (το όνομα του οποίου στη διάθεση μας) τους απαγόρεψε τη πρόσβαση κατεβάζοντας πλήρως τα ρολά και τους απαγόρεψε τη πρόσβαση ακόμα και για τη σωματική τους ανάγκη.
Αλήθεια οι συνάδελφοι δεν είναι εργαζόμενοι; Δεν διέπονται από τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους;

Υ.Γ. Τις επομενες μερες θα γινει επισκεψη στο υπουργειου απο μελη μας για να ληθει αυτο το ζητημα”.


*ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ