Ζωγράφου: “Έσκασαν” γκαζάκια σε οικία ενστόλου, καθώς είχαν.. λάθος διεύθυνση

Πυροδότησαν αυτοσχέδια εμπρηστική κατασκευή αποτελούμενη από γκαζάκια, στην είσοδο πολυκατοικίας με ένοικο Αστυνομικό και όταν συνελήφθησαν οι δράστες αντιλήφθηκαν ότι είχαν .. λάθος διεύθυνση

Από την έκρηξη αυτοσχέδιας εμπρηστικής κατασκευής (11/09 2021) στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Ζωγράφου, είχαν προκληθεί μικρής έκτασης υλικές ζημιές. Καθώς δεν υπήρχε κάποια άλλη προφανής “στόχευση”, στο πλαίσιο της έρευνας των Αστυνομικών της Κρατικής Ασφάλειας, κρίθηκε ότι οι δράστες θα μπορούσε να έχουν στόχο ένστολο, μεταξύ των ενοίκων.

Κατά την προανακριτική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο δράστες ηλικίας 21 και 22 ετών, οι οποίοι απέδωσαν την πράξη τους σε οπαδικές «διαφορές», με οπαδό ομάδας της Αθήνας. Όπως διακριβώθηκε, από λάθος .. “σύσταση” πυροδότησαν τα γκαζάκια στο σπίτι του Αστυνομικού, ο οποίος δεν ήταν ο στόχος τους.

Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε έρευνες στην οικία του 22χρονου κατασχέθηκε, μαχαίρι, πολυεργαλείο σουγιάς, επτά φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, ζευγάρι χειροπέδες, δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης, ενώ στην οικία του 21χρονου παρελήφθησαν ως πειστήρια, δύο σουγιάδες. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε κυρία ανάκριση.