ΖΕΛΙ, Φθιώτιδας: Επέστρεψαν οι γονείς και το παιδί της Β.Σταμάτη.

Υποστηρίζουν ότι κατέφυγαν σε συγγενικό σπίτι στη Λιβαδειά, οι γονεις της Βίκυς Σταμάτη μαζί με το εγγόνι τους, τους οποίους αναζητούσαν από την Αστυνομία στο σπίτι της οικογένειας της, στο Ζέλι Φθιώτιδα.

Το ανήλικο παιδί της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, το οποίο διέμενε στο Ζέλι Φθιώτιδας, αναζητούσαν οι Αρχές. Όπως ανέφερε η Γεωργία Σταμάτη μαζί με το σύζυγό της, Δημήτρη, και τον ανήλικο εγγονό τους, το πρωί, με την δημοσιοποίηση της εθελούσιας φυγής της Βίκης Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο, αποχώρησαν από το σπίτι τους στο Ζέλι Φθιώτιδας, και κατέφυγαν στο σπίτι συγγενή τους, στη Λιβαδειά. Όταν ενημερώθηκαν για τις αναζητήσεις, επέστρεψαν.
Οι Αστυνομικοί, έχουν λάβει καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας αλλά και από το σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο, κ οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως έχουν καταθέσει, φέρονται να αγνοούν την απόφαση της Βίκης Σταμάτη, σε εθελούσια φυγή, ενώ η ίδια δεν τους είχε κοινοποιήσει αυτή της την πρόθεση.
Παρά της έρευνες τόσο μέσα στην αχανή έκταση του Ψυχιατρικού Καταστήματος, στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, από Αστυνομικούς αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, με εκπαιδευμένο σκύλο αναζήτησης εξαφανισμένων ατόμων, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την Βίκυ Σταμάτη.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport