Ζάκυνθος Ναυάγιο: Στάθηκε στην άκρη του γκρεμού για αυτοφωτογράφιση και βρέθηκε στο κενό

Τα αίτια θανάτου 22άχρονης Αμερικανική, η οποία έπεσα στο γκρεμό του «Ναυαγίου», ερευνά η Αστυνομία. Σύμφωνα με τον Αμερικανικό σύντροφό της, επιχείρησε αυτοφωτογράφηση (selfie) οταν έχασα την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

Το νεαρό ζευγάρι βρέθηκε στη Ζάκυνθο για διακοπές και θέλησαν να επισκεφτούν το «Ναυάγιο», όπου και βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (05/06-15.50)
Σύμφωνα με όσα περιέγραψε στους Αστυνομικούς ο Αμερικανός σύντροφος της 22άχρονης με καταγωγή από την Κούβα, επιχείρησε να αυτοφωτογραφηθεί με το κινητό της, και στάθηκε στην άκρη του γκρεμού, ακριβώς πάνω από το σημείο που βρίσκεται το ναυαγισμένο σκαρί στην παραλία, όταν έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

Σε κατάσταση σοκ ο νεαρός Αμερικανός, ανέφερε στους Αστυνομικούς ότι το μόνο που άκουσε, ήταν η φίλη  να αναφωνεί «ωχ», πριν προλάβει να τη δει.

Άμεσα στο σημείο  μετέβη κλιμάκιο της Αστυνομίας και του Λιμενικού, με το πλήρωμα να προσεγγίζει το σημείο με ιδιωτικό σκάφος, από το ΠόρτοΒρώμη, προκειμένου να μεταφέρουν το νεκρό σώμα της 22άχρονης, στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών, ωστόσο από μαρτυρίες του συντρόφου της 22άχρονης αποδίδεται σε τραγικό δυστύχημα ο θάνατός της.