Ζάκυνθος: Με ασφαλιστικά μέτρα για ενδοοικογενειακή βία ο Αλβανός- Είχε υποβάλει μήνυση πριν τη δολοφονήσει στο Τμήμα

Μία ώρα πριν τη δολοφονία της η γυναίκα απο την Αλβανία είχε υποβάλλει στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα μήνυση κατά του συζύγου της στον τον είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα απαγόρευσης να την προσεγγίζει

Ήταν στις 22 Ιουνίου οταν ο Αλβανος δράστης δολοφονίας της συζύγου του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 41χρονης Αλβανής και με Περιοριστικά Μέτρα και απαγόρευση να την προσεγγίσει αφέθηκε ελεύθερος.

Το απόγευμα της Κυριακής (31/07) ο Αλβανός σε ένα ξέσπασμα βιαιοπραγησε ξανά σε βάρος της συζύγου του με την 41χρονη να έχει μεταβεί (31/07-21.40) στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του συζύγου της.

Κατά την επιστροφή της στο σπίτι, ο Αλβανός δράστης την αιφνιδίασε και της επιτέθηκε. Μαρτυρία γείτονα σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr αναφέρει ότι είδε το δράση να σέρνει από τα μαλλιά στο ισόγειο σπίτι την 41χρονη με την απειλή «θα σε σκοτώσω».

Με την άφιξη της Αστυνομίας στη μονοκατοικία εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή με πλήγματα από κουζινομάχαιρο. Κατά την αυτοψία στο χώρο οι αστυνομικοί εντόπισαν το όργανο του εγκλήματος με στραβωμενη λάμα  .

Ο Αλβανός δράστης συνελήφθη (01/08) στις αναζητήσεις των τοπικών Αρχών της Αστυνομίας στην οικοδομή όπου εργαζόταν και παρά τις αναζητήσεις παρουσιάστηκε κανονικά.