«Υποστηρικτές της Κιβωτού» μετονομάστηκε η σελίδα της δομής «Κιβωτός του Κόσμου» στα κοινωνικά δίκτυα

Η «Κιβωτός του Κόσμου» άλλαξε προφίλ και λογότυπο στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα, και το ανακοίνωση με δημόσια ανάρτηση

Με δημόσια ανακοίνωση σε ανάρτηση στη σελίδας της δομής «Κιβωτός του Κόσμου», οι διαχειριστές της  ενημέρωσαν ότι μετονομάζεται προσωρινά σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού», και φέρει πλέον νέο λογότυπο.

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, την φτιάξαμε για να υποστηρίξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και όταν επιστρέψουν τα πράγματα όπως ήταν θα την ονομάσουμε και πάλι ΚτΚ. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!»

Ο σκοπός της ανάρτησης σύμφωνα με τους διαχειριστές είναι, «να ενημερώσουμε ότι είμαστε με τα παιδιά και με το έργο που γινόταν εδώ και 25 χρόνια! Εδώ και μερικές ημέρες έχουν αλλάξει διοίκηση και έχουν αλλάξει τα πράγματα γενικά. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να αναδείξουμε το έργο και όχι να δικάσουμε τον κόσμο. Θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά με όλα τα νέα όπου μαθαίνουμε!» αναφέρεται σε διευκρινιστική ανάρτηση, με υποσημείωση ότι οι διαχειριστές της σελίδας θα διαγράφουν οποιαδήποτε σχόλια που θα είναι προσβλητικά προς την ομάδα αλλά και προς τρίτους.