Υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης: «Δεν είναι το πρόβλημα οι αναρχικοί»

Ο αξιωματικός -ο οποίος αναλαμβάνει ακτιβιστικές πρωτοβουλίες κατά του ρατσισμού και του σεξισμού- πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ΕΛ.ΑΣ.

Θέση για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ΕΛ.ΑΣ. πήρε με ανάρτησή του στο Facebook ο υπαστυνόμος Α’ του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, Μιχάλης Λώλης.

Πρόκειται για τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος αναλαμβάνει ακτιβιστικές πρωτοβουλίες κατά του ρατσισμού και του σεξισμού.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Επιτέλους ποτέ θα καταλάβετε ότι δεν είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες το πρόβλημα, ούτε οι αναρχικοί, ούτε οτιδήποτε διαφορετικό δεν επιτελεί τη ”κανονικότητα” σας.

Ο κίνδυνος πάντα ήταν και θα είναι ο συντηρητισμός σας, ο φασισμός, ο ακροδεξιός λαϊκισμός, ο ρατσισμός και κάθε ετεροφοβία που αν δεν αναπαράγουν το μίσος και τη βία, τα τρέφουν και τα υποθάλπουν, ακόμα και θεσμικά.

Καταλάβετε το πια, δεν υπάρχουν κανονικότητες, γιατί οδηγούμαστε στην αποκτήνωση της νομιμότητας.

Και κάτι ακόμα. Δεν είναι ένα και δύο, δεν είναι πάντα μεμονωμένες περιπτώσεις, γιατί κάπως έτσι στην Αστυνομία θα καούν και τα χόρτα τα χλωρά, παρότι είναι τα περισσότερα».

__________

* ethnos.gr