Υπ.ΠΡΟΠΟ προς Τομεάρχη ΣΥΡΙΖΑ: «Σήμερα η Δημοκρατία ξόρκισε φαντάσματα δεν είναι μέρα για να επικαλούμαστε τα ανύπαρκτα»

Ανακοίνωση Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

«Σήμερα η Δημοκρατία ξόρκισε φαντάσματα, δεν είναι μέρα για να επικαλούμαστε τα ανύπαρκτα. Στον κ. Σπίρτζη που δεν άκουσε, δεν είδε αλλά παρ’ όλα αυτά καταγγέλλει, απάντηση είναι οι εικόνες από τις μολότωφ και τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα της αστυνομίας».

Προηγήθηκε η δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χρήστου Σπίρτζη, αφήνοντας αιχμές ότι ” η απόφαση δεν άρεσε στην γνωστή μειοψηφία εντός της Αστυνομίας”, απευθυνόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

“Η ιστορική απόφαση που τοποθετεί την Χρυσή Αυγή εκεί που της αρμόζει, ως εγκληματική οργάνωση, δικαιώνει πρώτα και κύρια την οικογένεια του Παύλου Φύσσα και τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας στο σύνολό του. Δυστυχώς η απόφαση δεν άρεσε στην γνωστή μειοψηφία εντός της Αστυνομίας…
Κύριε Χρυσοχοΐδη, χρειαζόταν η χρήση χημικών ακόμη και σε αυτή τη συγκέντρωση, λίγα λεπτά μετά την συγκλονιστική δήλωση δικαίωσης της μητέρας του Παύλου Φύσσα, σε έναν απόλυτα προστατευμένο χώρο από 2.500 χιλιάδες αστυνομικούς και δεκάδες χιλιάδες κόσμου ειρηνικής στάσης και περιφρούρησης;
Για να αντιμετωπίσουν τι; Όχι προφανώς τον βουλευτή και αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη που χτυπήθηκε από δακρυγόνο χωρίς κάποια αιτία. Αναμένουμε δημόσιες εξηγήσεις και τις απαραίτητες ενέργειες της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη”.