“Χρειάζεται ουσιαστική αλλαγή, η κοινωνία να πιστέψει στους πολιτικούς και να ξεφορτωθούμε για πάντα τους φασίστες”

Με αφορμή την απόφαση του Εφετείου, και τις ποινές που επιβλήθηκαν*

«Αν δεν κάνω κανένα τρομερό λάθος με το νέο Π. Κ. -αυτόν που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από το σύνολο των συνδικαλιστικών οργανώσεων των αστυνομικών- ο πρότερος έντιμος βίος αποδίδεται αυτόματα στον κατηγορούμενο εάν δεν έχει καταδικαστεί άλλη φορά και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ του δικαστή να κρίνει τη συμπεριφορά ή το ήθος του κατηγορουμένου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οποιαδήποτε ποινή και αν επιβληθεί με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου θα μειωθεί στο μισό!!!! Η δε απλή συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση πλέον είναι πλημμέλημα -από κακούργημα που ήταν με τον “παλιό” Π.Κ.-ήτοι πληρώνοντας είσαι σπιτάκι σου! Ο δε κατ’ οίκον περιορισμός λογίζεται ως χρόνος έκτισης ποινής -στην περίπτωση Ρουπακιά ήδη 7 χρόνια δηλαδή. Αν πάλι δεν κάνω κανένα συνταρακτικό λάθος bonus track με το νέο ΚΠΔ  (εδώ) δεν προβλέπεται στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.
Μεγάλοι άνθρωποι είστε, νομίζω μπορείτε να καταλάβετε και τις πραγματικές ανώτατες ποινές που μπορούν να επιβληθούν και το κυριότερο ΠΟΙΟΙ φέρουν την ευθύνη για το ύψος των ποινών αυτών.
ΥΓ. όποιος πιστεύει ότι ξεμπερδέψαμε με τον ναζισμό τόσο εύκολα , να γυρίσει πλευρό ! Δεν αρκούν οι τηλεοπτικές καταδίκες σύσσωμου του πολιτικού κόσμου! Χρειάζεται πραγματική και ουσιαστική αλλαγή προκειμένου η κοινωνία να πιστέψει στους πολιτικούς και να ξεφορτωθούμε για πάντα τους φασίστες!
ΥΓ1. Αυτά δεν τα λέω εγώ! Έγκριτοι νομικοί τα λένε! Εγώ απλά τα αναφέρω και τα σχολιάζω!», σημειώνει σε παρατήρησή του  ο Αστυνομικός Νίκος Μπαλουρδος .