Υπ.ΠΡΟΠΟ: “Δεσμεύομαι μαζί το 2022 να ενδυναμώσουμε την ΕΛ.ΑΣ, στην καθημερινή μάχη θα είμαι δίπλα σας”

Στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, κατά την αλλαγή του νέου χρόνου η φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και δι ασύρματου απεύθυναν τις ευχές προς τα πληρώματα που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία

Στο μήνυμά του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, απεύθυνε ευχές για την αλλαγή του νέου χρόνου, προς τα πληρώματα της Γ’ αλλαγή που εκτελούν νυχτερινή βάρδια, «Καλησπέρα από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία για ολους εσάς, τις γυναίκες και τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας παρά τις αντιξοότητες για το ύψιστο αγαθό της Δημοκρατίας μας, την ασφάλεια των πολιτών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που εργάζεστε και αυτή την ώρα μακριά από τις οικογένειες σας.
Είναι χαρά μου αλλά κυρίως τιμή για μένα να επικοινωνώ μαζί σας στην χαραυγή ενός ελπιδοφόρου, πιστεύω, καινούργιου χρόνου . Δεσμεύομαι ότι μαζί θα δώσουμε την μάχη ώστε το 2022 να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την ΕΛ.ΑΣ. Θέλω να γνωρίζετε ότι στην καθημερινή αυτή μάχη θα είμαι δίπλα σας! Ταυτόχρονα πιστεύω ότι το νέο έτος εμπεριέχει και ένα σαφές αλλά και διαχρονικό μήνυμα, είμαστε πολύ λίγοι οι Έλληνες για να είμαστε διχασμένοι. Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Ενωμένοι λοιπόν ατενίζουμε το 2022, με αισιοδοξία. Προχωράμε μπροστά μαζί με αλληλεγγύη, με ασφάλεια για όλους και βέβαια με τήρηση των νόμων για να αφήσουμε πίσω μας και την μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας. Καλή δύναμη, Καλή χρονιά!»