Οι ευχές του NantiaReport.gr για τη νέα χρονιά στη νυχτερινή βάρδια ενστόλων και διασωστών

Καθε χρόνο η παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην αλλαγή του χρόνου βρίσκει ενστόλους και διασώστες υγείας, να εργάζονται σε μια ακόμα νυχτερινή υπηρεσία με αυξημένες κλήσεις σε συνδρομή βοήθειας και επιχειρησιακής ανταπόκριση

Στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και κατά την έλευση του 2022, έχουν παραμείνει οι κοινωνικές αποστάσεις και η ψυχολογική φόρτιση σε όλους μας ..
Ήταν μια χρονιά που επέφερε πολλές “απουσίες” και θύματα βίας με δράστες συζύγους, πρώην συντρόφους και ερωτικούς συνδέσμους, συνέπειες των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία..

Εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας και διασώστες υγείας συνέχισαν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή,  με αρκετές περιπτώσεις, πολίτες να στρέφονται εναντίον τούς, ωστόσο συνεχίσουν να επιτελούν το λειτουργημα που έχουν επιλέξει..

Οι συνθήκες και φέτος επέβαλαν αυτές τις διαφορετικές γιορτές! Ας επιλέξουμε να μείνουμε ασφαλείς με υγεία, για να ελπίζουμε σε κοινωνικές συγκλίσεις, με μεγάλες ζεστές αισθαντικές αγκαλιές, υγεία – σωματική και ψυχική-, σε μια χρονιά αφλεγή!!

Το Nantiareport.gr για το 2022, εύχεται σε όλους, τούς ένστολους/ διασώστες και τις οικογένειές τους,  υγεία και ασφάλεια!

Αλεξίου Νάντια