Υπ.ΔΤ&ΠΡΟ ΠΟ- Η.Ψινακης: "Τα σπαει" ο Υπουργός !!!"

Οι εμφανίσεις του προκαλούν συζητήσεις. Η εκλογή του απο την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Μαραθωνα, για τους γνωρίζοντες δεν ηταν έκπληξη, ενω η πρόσφατη προσφυγή του στη ΔΗΕ, για διερεύνηση καταγγελιών για ατασθαλίες στα Οικονομικά του Δήμου, ηταν απάντηση ακομα και για τους δύσπιστος Δημότες. Σημερα σειρά ειχε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

IMG_0603.JPG

Ο Δήμαρχος Μαραθωνα Ηλίας Ψινακης, ειχε συνάντηση (18/09), με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασιλη Κικίλια. Οπως αποτυπώνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, παρά τα σοβαρά θέματα της ασφαλείας και την αστυνόμευσης τα οποία συζητήθηκαν, το θετικό κλίμα ηταν εμφανές απο την είσοδο του Ηλία Ψινάκη στο Μέγαρο της Λ.Κατεχακη.
Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, σχολίασαν τη συνάντηση. Ο Ηλίας Ψινάκης- χωρίς ιδιαίτερη εξοικείωση με τα social media- να γράφει κατω απο την εθιμοτυπική χειραψία, “τα σπάει” ο Υπουργός!!!” και το Βασιλη Κικίλια- πιο έμπειρος στα social media- να επαναπροωθέι το φωτογραφικό στιγμιότυπο και σχόλιο του Δημάρχου Μαραθωνα, χωρίς να παραλείψουν και οι δυο πλευρές δημόσιες φιλοφρονήσεις.