ΕΦΕΤΕΙΟ: Στον εισαγγελέα Εφετών Γριβέας- Βάτσικα.

Για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, απολογουνται και παραθετουν τους ισχυρισμούς τους, το ζεύγος Γριβέα- Βάτσικα,  οι οποίοι επέστρεψαν (17/09) από το Λονδίνο.

Ενώπιον του Εισαγγελέα Διαφθοράς, μετά τον Εφέτη Ανακριτή, παραβρέθηκαν ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, ενώ σύμφωνα με το συνήγορο τους, αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία ώστε να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.
Ο Κυριάκος Γριβέας και η Αναστασία Βάτσικα, μετά την ενεργοποίηση Δικαστικής Συνδρομής, με την έκδοσή τους από τη Βρετανία όπως είχαν ζητήσει οι Ελληνικές αρχές για την υπόθεση του έρευνα η Δικαιοσύνη.
Το ζευγάρι, μονιμοι κατοικοι του Λονδίνου, είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο, στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν (17/09) αεροπορικώς στην Αθήνα.
Κλιμάκιο της ΕΛΑΣ, ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία, συνέλαβε δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος τους,  οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Μεταγωγών, όπου παρέμειναν τη νύχτα, για να μεταφερθούν (18/09) προς εκτέλεση του εντάλματος στον Εφέτη Ανακριτή.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport